Miker Works

App ontwikkeling

Wilt u een Android, iOS of tvOS app laten ontwikkelen? Van ontwerp en Minimum Viable Product tot publicatie in de store. Wij vertellen u graag meer daarover.

App ontwerpen

Een nieuwe app maken begint niet met de implementatie ervan maar met een goed ontwerp. U wilt immers een successvolle app, een app die door veel gebruikers gewaardeerd wordt. User experience (UX) en gebruikersvriendelijkheid zijn dan heel belangrijk.

Slim interactie ontwerp en een goed doordacht visueel design zorgen er voor dat uw app optimaal aansluit bij uw doelgroep.

App ontwikkelen

We implementeren maatwerk apps voor Android en iOS. Dat kunnen wij ook voor uw organisatie doen, of het nu gaat om een app voor entertainment doeleinden of om meer serieuze business toepassingen.

Met onze agile aanpak zorgen we ervoor dat de kwaliteit hoog is en blijft. Projecten zijn met deze aanpak bovendien beter beheersbaar. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Android

Wij bouwen native Android apps met behulp van Android Studio en Kotlin. We gebruiken altijd de meest recente technieken, zodat u de garantie hebt dat uw applicatie makkelijk onderhoudbaar blijft, nu en in de toekomst.

Uw app schaalt altijd automatisch mee voor weergave op alle apparaten: Mobiele telefoons, tablets, Android TV of Android wearable devices.

Android app ontwikkeling

iOS

de iPhone apps welke wij voor u ontwikkelen worden altijd geoptimaliseerd voor gebruik met de meest recente versie van iOS, iPad OS of tvOS.

Met Xcode, Swift en diverse andere slimme oplossingen bouwen wij toekomst bestendige apps. Wij kunnen uw app geschikt maken voor gebruik op zowel iPhone als iPad en Apple TV.

iOS app ontwikkeling

Serieuze apps en minder serieuze apps: Games, audio visuele tours, intranet apps, dating apps, e-learning en apps voor freelancers. Het is maar een kleine greep uit de Android en iOS apps, die we door de jaren heen voor diverse klanten en voor diverse doelgroepen hebben gerealiseerd.
We hebben apps gebouwd voor onder andere: ANWB, AVG, Beemway (The Voice), Enai, Erasmus University, Fansz, Hot Item, Ilumy (Brandweer Amsterdam Amstelland), Map trace, Masterminds LLC, N200, Nuon, Rotterdam School of Management, Toogether, UL Transaction Security, Vitens & Ximedes

Backend

Er zijn veel apps, waarvoor een backend nodig is. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers die zich kunnen registreren, inloggen en berichten plaatsen. Met een beheersysteem (CMS) kunt u daarnaast ook content van de app beheren.

Wij kunnen voor uw app ons eigen CMS inzetten, een koppeling realiseren met uw bestaande systeem of een compleet voor u op maat gemaakte oplossing realiseren.

Backend ontwikkeling

Consultancy

Ook binnen uw eigen organisatie kunnen wij onze expertise inzetten op het gebied van app- en website ontwikkeling. We hebben ruime ervaring op het gebied van native Android- en iOS app ontwikkeling.

Als u hulp nodig heeft bij de realisatie van .NET projecten, cloud implementaties (Azure) of als u Scrum gerelateerde vraagstukken heeft helpen wij u graag verder.

Meer over consultancy