Miker Works

iOS apps

Wij maken de native iOS of tvOS app voor uw organisatie mogelijk. Van MVP tot uw app in de App Store, van de hoogste kwaliteit en met de beste prestaties!

Techniek & functionaliteit

Wij bouwen native iOS & tvOS apps met behulp van Xcode, Swift en SwiftUI. We ontwikkelen apps voor diverse soorten apparaten: iPhones, iPads, Apple TV en Apple watch.

Wij hebben de kennis in huis om dit te realiseren, vanuit het perspectief van de techniek maar zeker ook vanuit het oogpunt van marketing, user engagement en conversie. Uw app is immers pas succesvol als het veel tevreden gebruikers heeft.

Validatie

Een pragmatische maar gestructueerde aanpak is van belang om een app te ontwikkelen, die er toe doet. Een agile aanpak helpt om oplossingen te realiseren die snel waarde kunnen toevoegen.

Want waarom zou je een half jaar of langer besteden aan de ontwikkeling van een prachtig stuk software, dat uiteindelijk niemand wil gaan gebruiken? Gevalideerd leren door middel van de Build-Measure-Learn loop kan dat voorkomen.

Meer over Lean startup & Scrum

Kwaliteit van uw app

De kwaliteit van onze apps borgen we in technische zin door deze regelmatig en geautomatiseerd te testen. Dat gebeurt in een proces dat CI/CD heet: Continuous integration en Continuous distribution.

De app wordt regelmatig gebouwd en getest en vervolgens (ad hoc) gedistribueerd naar de Google Play Store, zodat u de app kunt uitproberen en waardoor de app uiteindelijk naar de gebruikers kan worden uitgerold.

Distributie & promotie

U kunt uw app door ons in de App Store Store laten zetten, onder uw naam en met de door u gewenste beschrijvingen, visuele uitingen en talen. Ook updates kunnen wij voor u verzorgen, gedeeltelijk de app uitrollen of de app store vermelding optimaliseren.

De nazorg voor uw app kan verder bestaan uit het monitoren van uw app op het gebied van prestaties, onverhoopte crashes en het beheren van feedback op uw app in de Play Store.

Projecten

Eerder hebben wij apps gerealiseerd voor o.a.

ANWB, AVG, Beemway, Enai, Erasmus University, Fansz, Hot Item, Ilumy, Map trace, Masterminds LLC, N200, Nuon, Rotterdam School of Management, Toogether, UL Transaction Security, Vitens en Ximedes.

Consultancy

Wilt u uw mobiele development team tijdelijk uitbreiden met een iOS ontwikkelaar? Xcode en Swift hebben geen geheimen voor ons.

Een agile manier van werken en unit- en UI testen, zijn daarbij vanzelfsprekend. Zo borgen we de kwaliteit van de apps en van processen. Wilt u uw scrum team uitbreiden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verder lezen over consultancy