Miker Works

Backend

Gebruikers registreren, inloggen en informatie delen. Zomaar wat redenen waarom de meeste apps niet zonder een back end kunnen.

Back4App

Miker Works is partner van Back4app, een oplossing op basis van de Parse Server technologie. Daardoor is het mogelijk om snel en eenvoudig een backend oplossing voor met name mobiele toepassingen te realiseren.

Back4app is geschikt voor zowel een proof of concept als een productieomgeving, apps met heel veel gebruikers of veel piekmomenten.

Lees meer over Back4App

Azure

Azure is een Microsoft cloud oplossing, waarmee o.a. makkelijk schaalbare .NET oplossingen gerealiseerd kunnen worden voor webtoepassingen, databases en opslag van bestanden (afbeeldingen, video of documenten).

Azure is ook geschikt voor diverse andere taken. Denk daarbij aan o.a. Artificial Intelligence, ondersteuning voor blockchain toepassingen en document- en verwerking van fakturen (UBL).

Lees meer over Azure

Backend voor een app

Er zijn veel apps, waarvoor een backend nodig is. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers die zich moeten kunnen registreren en inloggen. Een gebruiker die u kent (in plaats van een anonieme gebruiker) kunt u immers veel makkelijker laten converteren naar een klant, een betalende gebruiker.

Het ontsluiten van uw data via een app kunnen wij vaak snel realiseren. Wij kunnen dat doen voor uw bestaande systeem of een compleet voor u op maat gemaakte oplossing realiseren.

Neem contact met ons op

Consultancy

Wilt u uw team tijdelijk uitbreiden met een C#, ASP.NET (Core) ontwikkelaar? We hebben ruime ervaring met Visual Studio, C#, API's, ASP.NET (Core), MVC, SQL Server en Azure.

Natuurlijk staat het Scrum framework bij ons hoog in het vaandel en zijn TDD, Unit en UI testen vanzelfsprekend om de kwaliteit van de oplossingen en van de processen te borgen.

Wilt u uw scrum team uitbreiden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Extra handjes nodig?