Miker Works

Solutions

Een snelle en betaalbare oplossing en toch op maat. Hoe dat kan? Met onze SaaS oplossing of standaard app, waar de basis al in zit. Wij hebben oplossingen voor u, van heel generiek tot heel specifiek.

Perfect SaaS

Om u te helpen bij de ontwikkelen van uw .NET gebaseerde SaaS oplossing bieden we een instap framework, dat de basisfunctionaliteit van een SaaS biedt. Op grond daarvan kunnen wij op basis van uw wensen verdere invulling geven aan de verdere, meer specifieke functionaliteit.

Onder de noemer PerfectSaaS bieden wij u een oplossing die in de basisbehoefte voorziet. Het maakt gebruik van technieken zoals .NET Core, ASP.NET, SQL Server en Azure en is daarmee een stabiele en schaalbare oplossing.

De basis bestaat uit o.a. onboarding (registratie, bevestigen, inloggen en introductie), het vastleggen van gebruikers, teams, projecten, notificaties, API's en tal van andere zaken die, zoals wij op basis van onze praktijkervaring hebben vastgesteld, steeds weer terugkeren in iedere SaaS oplossing.

Neem contact op

Perfect App

Snel de basis neerzetten voor uw op maat gemaakte app? Dat kan met onze 'Perfect App' oplossing, dat u het beste van beide werelden biedt: In korte tijd een app realiseren met een aantal standaard app-functies en tegen een aantrekkelijke prijs, gecombineerd met de flexibliteit van een maatwerk app.

Deze standaard app is geschikt voor zowel Android als iOS en biedt o.a. ondersteuning voor: onboarding (registratie, bevestigen, inloggen en introductie), data ophalen van een back end (Bijvoorbeeld Back4app, Azure of een PerfectSaas oplossing), lijsten tonen, details tonen, afbeeldingen, video's en push notificaties.

De app is inclusief een web beheersysteem (CMS), waarmee u alle gegevens kunt beheren en moderen. Zo behoudt u de volledige controle.

Bel of e-mail nu

Digitale handtekeningen

Een digitale handtekening nodig in uw SaaS oplossing? Wij kunnen u helpen bij de implementatie hiervan in uw ASP.NET of PerfectSaas oplossing.

Prijzen voor implementatie en voor verwerking van de handtekeningen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Email & SMS

Voor e-mail campagnes/marketing en voor transactionele email bieden wij u een oplossing, waarmee u sjablonen en e-email lijsten kunt beheren, vanuit uw eigen systeem of vanuit de voor u te realiseren weboplossing.

Voor SMS bieden wij ook diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan inloggen (Two factor authentication) of aan notificaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken en visitekaartjes

Vanuit uw app of SaaS (ASP.NET weboplossing) afbeeldingen of PDF-bestanden afdrukken als boek, visitekaartje, kalender of andere vorm van drukwerk. Dat kan nu heel eenvoudig. Prijzen zijn afhankelijk van het type drukwerk, volumes en wijze van implementatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Video overleg & webinars

Live video integreren in uw weboplossing? Dat is ideaal voor e-learning doeleinden (1 op 1) maar ook handig voor het verlenen van support (1:1). Met de live chat uitbreiding is in alle gevallen een perfecte webinar mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Relefant

Relefant is een Ethereum blockchain Proof of Concept oplossing van Miker Works, gerealiseerd met Solidity, smart contracts, Nethereum & .NET.

De datum van een document kan van groot belang zijn om als bewijslast te dienen. Een gewoon digitaal document is echter gemakkelijk aan te passen, ook de datum. Het is dan niet bijzonder bruikbaar als bewijs.

Relefant is een eenvoudig maar slim content management systeem dat ieder bestand een onveranderbare datum geeft.

Door middel van een digitale vingerafdruk van het document en door deze te registreren in een block chain wordt een uniek bestaansbewijs vervaardigd.

Bewijs het met Relefant

Teamspot

Miker Works participeert in een aantal organisaties. Een van die bedrijven is ELO Connect, de makers van Teamspot. Het is een web gebaseerde CRM en CMS toepassing voor scholen en bedrijven.

In het kader van stages brengt de toepassing scholen en bedrijven bij elkaar. Zo is het onder andere mogelijk om leerlingen (studenten), docenten en stagebegeleiders online bij de stage te betrekken.

De Teamspot oplossing wordt door diverse scholen gebruikt, waaronder Stad & Esch (VO) en Hanzehogeschool Groningen. Het voorziet in alle faciliteiten rondom de administratie van leerlingen, docenten, bedrijven en stages. Ook de stageboekjes (modules) maken een belangrijk onderdeel uit van Teamspot.

Lees meer over Teamspot

Meer oplossingen

Miker Works participeert ook in een aantal andere apps en online toepassingen, waaronder Freelapp.nl, Space Social app en de Onni app.