Miker Works

Web

Wij ontwerpen en bouwen flexibele en snel op te schalen web­oplossingen, geschikt voor zowel een proof of concept als voor een productieomgeving met miljoenen gebruikers.

Web toepassingen ontwerpen

Een nieuwe web oplossing realiseren begint niet met de implementatie ervan maar met een goed ontwerp. U wilt immers een successvolle oplossing die door veel gebruikers gewaardeerd wordt en vaak door hen wordt gebruikt.

Gebruikersvriendelijkheid en een goede User eXperience (UX) zijn dan heel belangrijk. Slim interactie ontwerp en een goed doordacht visueel design zorgen er voor dat uw app optimaal aansluit bij uw doelgroep.

In overleg met u en uw (toekomstige) gebruikers maken we een aantal ontwerpen, welke we zo vroeg mogelijk valideren.

Web toepassingen ontwikkelen

Alle web toepassingen zijn geschikt voor ieder type devices: mobiele telefoons, iPads, laptops, monitoren en TV-schermen. Wij zorgen ervoor dat de informatie steeds op een makkelijke en toegankelijke manier gepresenteerd wordt die past bij de grootte van het scherm en de wijze van bedienen.

We implementeren maatwerk web based oplossingen met behulp van .NET, SQL Server en Azure technologie.

Met onze agile aanpak zorgen we ervoor dat de kwaliteit hoog is en hoog blijft. Projecten zijn met deze aanpak bovendien beter beheersbaar. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Validatie

Een pragmatische maar gestructueerde aanpak is van belang om een oplossing te realiseren, die er toe doet.

Een agile projectaanpak helpt om snel waarde toe te toevoegen. Want waarom zou je een half jaar of langer besteden aan de ontwikkeling van een prachtig stuk software, dat uiteindelijk niemand wil gaan gebruiken?

Lean startup & Scrum

Back end & Cloud

Er zijn veel toepassingen, waarvoor een back end nodig is. Met een eigen of een bestaand beheersysteem (CMS) kunt u daarnaast ook content van apps (en websites) beheren.

Wij kunnen een koppeling realiseren met uw bestaande systeem, ons eigen CMS inzetten, of een voor u op maat gemaakte oplossing realiseren.

Back end ontwikkeling

Oplossingen

Wij bieden een aantal instap-oplossingen aan om de snelle realisatie van uw webtoepassing mogelijk te maken.

Zo bent u snel op weg maar kunt u ook gebruik maken van de flexibiliteit die deze aanpak biedt. Al u specifieke wensen kunnen wij er bij bouwen.

Snel aan de slag!

Consultancy

Wilt u uw team tijdelijk uitbreiden met een C#, ASP.NET (Core) ontwikkelaar? We hebben ruime ervaring met Visual Studio, C#, API's, ASP.NET (Core), MVC, SQL Server en Azure.

Wilt u uw scrum team uitbreiden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Extra handjes nodig?